Svenska VOJP utökar med försäljning via Åhléns. Lanseringen sker i samband med att VOJP nyligen introducerat en uppdaterad design av sin bästsäljande badbyxa Erik.

Tanken bakom varumärket är att en aktiv livsstil och att vara snygg på stranden inte borde vara motsägande, vilket avspeglar sig i den bästsäljande modellen Erik som numera även finns till försäljning via Åhléns.

- Vi är glada över att kunna erbjuda VOJPs produkter till våra kunder. Åhléns strävar alltid efter att erbjuda innovativa och kvalitativa produkter, och VOJPs badbyxor passar perfekt in i den visionen. Vi ser fram emot att välkomna VOJP till Åhléns och är övertygade om att våra kunder kommer uppskatta det nya tillskottet till vårt sortiment, säger Ayad al-Saffar, ägare och VD på Åhléns.

- Vi har länge saknat ett stilsäkert och sportigt badmode som också är funktionellt på stranden, och vi ser mycket fram emot att samarbeta med Åhléns. Att våra badkläder kommer att finnas tillgängliga i utvalda Åhléns-varuhus är en fantastisk möjlighet för oss att nå en bredare publik och ta det första steget ut i fysisk detaljhandel," säger Joar Petersson och Oskar Vejlo, grundarna av VOJP.

Försäljning av VOJPs produkter kommer ske genom utvalda Åhléns-varuhus, inklusive Stockholm City, Göteborg Nordstan, Malmö samt i Uppsala. Utöver detta kommer produkterna även finnas tillgängliga via Åhléns e-handel. Utöver utvalda varuhus sker försäljningen via VOJPs egen e-handel.

Lanseringen sker under kommande dagar.


För ytterligare information, vänligen kontakta:

VOJP
Presskontakt: Joar Petersson, VD VOJP AB. 076-833 98 51 / joar@vojp.se 
www.vojp.se @vojpclothing

Åhléns
Presskontakt: Monica Hultgren Andersson, Kommunikatör Åhléns. 070-556 4583 / mhu@ahlens.se
www.åhlens.se @ahlens

Om VOJP: VOJP är ett svenskt varumärke grundat 2022 med en passion för att utveckla produkter i skärningspunkten mellan mode och sport. Under 2024 introduceras en uppdaterad design av badbyxan Erik, exklusivt tillgänglig genom Åhléns kanaler, förutom VOJPs egen e-handel.

Om Åhléns: Familjeföretaget Åhléns grundades 1899 i Insjön och är idag ett av Sveriges starkaste varumärken, med 47 varuhus i Sverige och e-handel via åhlens.se. Åhléns är den naturliga mötesplatsen, som ger kunden mervärde och inspirerar till nya upptäckter och möten samt erbjuder en engagerande mix av kvalitetsvarumärken inom kläder, inredning, barnartiklar och skönhet. Åhléns omsätter ca 5 miljarder och varje år tar våra ca 3 000 skickliga medarbetare emot 60 miljoner besökare. Åhléns Outlet och Designtorget är dotterbolag. Ayad Al-Saffar är huvudägare och vd för Åhléns.

Oskar Vejlo